Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا عرب بیگی، در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت: شهروندان مسئول در هیات های عزاداری حسینی برای کاهش تلفات و جلوگیری از بروز هرگونه حادثه در هنگام برگزاری مراسم سوگواری حسینی و استفاده از تاسیسات برق رسانی به هشدارهای ایمنی توجه کنند.

وی، نصب هرگونه داربست، پرچم، پلاکارد و علامت های ویژه عزاداری را بر روی پایه های و زیر تاسیسات برق ممنوع دانست و گفت: فاصله مناسب سیم، اتصالات و لوازم برقی از مواد آتش زا باید رعایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، افراد دست اندرکار هیات ها و برگزاری مراسم در همه اماکن مذهبی بویژه چادرها و تکیه های موقت در محلات و کنار خیابان ها استفاده از کابل ها و سیم های دو تکه و فرسوده را کنار گذاشته، از ترمینال ها و پریزهای برق استاندارد استفاده کنند.

رئیس اداره برق کاشان، لزوم استفاده از فیوز برق استاندارد را در هیات ها و مسجدها تاکیدکرد و گفت: نصب فیوزهای تقویت شده و غیر استاندارد موجب وارد آمدن آسیب به تاسیسات برق می شود.

عرب بیگی با تاکید بر لزوم استفاده از کلید حفاظت از جان در حسینیه ها و مسجدها (به ویژه برای آبسردکن های فلزی) از مردم خواست تا در صورت مشاهده هر گونه مشکلی با شماره 121 حوادث برق تماس بگیرند.

وی در مورد لزوم توجه به این هشدارها گفت: عدم رعایت نکات ایمنی علاوه بر قطعی برق در مکان های عزاداری و وارد آمدن خسارت به لوازم برقی ناشی از بی توجهی به هشدارها در برخی موارد چه بسا منجر به مرگ افراد شده است.

شایان ذکر است: بیش 700 هیات مذهبی در شهرستان کاشان وجود دارد که 480 مورد آن در شورای هیئات مذهبی و ادارهتبلیغت اسلامی شهرستان ثبت شده است.

 

انتهای پیام/م

توصیه های اداره برق کاشان به هیات های مذهبی در رعایت نکات ایمنی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برق مناسبتهای مذهبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۲۴۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از گاردین، مقامات ایمنی خودروی آمریکا اعلام کردند که تحقیقات آنها در مورد سیستم خودران تسلا حداقل ۱۳ تصادف مرگبار را شناسایی کرده است که این ویژگی در آنها دخیل بوده است. تحقیقات همچنین نشان داد که ادعا‌های این خودروساز الکتریکی با واقعیت مطابقت ندارد.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها (NHTSA) فاش کرد که طی تحقیقات ایمنی ۳ ساله خود بر سیستم‌های خودران، که در آگوست ۲۰۲۱ آغاز شد، حداقل ۱۳ تصادف تسلا را شناسایی کرد که شامل یک یا چند کشته، و جراحات جدی بسیاری بود که در آنها سوء استفاده راننده از سیستم نقش آشکاری داشت.

همچنین شواهدی یافت شده است که ضعف سیستم تعامل راننده تسلا برای قابلیت‌های عملیاتی مجاز خودکار مناسب نبوده است، که منجر به شکاف ایمنی در این حوزه شده است.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه هاهمچنین این نگرانی را مطرح کرد که نام سیستم خودران تسلا ممکن است رانندگان را به این باور برساند که اتوماسیون قابلیت‌های بیشتری نسبت به آن دارد و رانندگان را به اعتماد بیش از حد به اتوماسیون دعوت کند.

تسلا در ماه دسامبر اعلام کرد که بزرگترین فراخوانش تا کنون، شامل ۲.۰۳ میلیون وسیله نقلیه آمریکایی - یا تقریباً تمام وسایل نقلیه خود در جاده‌های ایالات متحده - برای اطمینان از توجه بهتر رانندگان هنگام استفاده از سیستم پیشرفته کمک راننده خود بوده است.

این اداره پس از شناسایی نگرانی‌های ناشی از حوادث تصادف پس از نصب به‌روزرسانی نرم‌افزار فراخوان خودرو‌ها «و نتایج آزمایش‌های اولیه خودرو‌های اصلاح‌شده، دومین تحقیق خود را آغاز می‌کند.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها  گفت که تسلا به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری را برای رسیدگی به مسائلی که به نظر می‌رسد مرتبط با نگرانی‌هایش است، منتشر کرده است، اما آنها را بخشی از فراخوان یا تصمیم دیگری برای رفع نقصی که خطر ایمنی غیرمنطقی دارد، قرار نداده است. همچنین به بیانیه تسلا استناد کرد که بخشی از راه حل، هم مالک را ملزم به انتخاب می‌کند و هم به راننده اجازه می‌دهد تا به راحتی آن را برگرداند».

تسلا در ماه دسامبر گفت که کنترل‌های سیستم نرم‌افزاری خودران ممکن است برای جلوگیری از سوءاستفاده راننده کافی نباشد و می‌تواند خطر تصادف را افزایش دهد.

تسلا بلافاصله به درخواست برای اظهار نظر در این مورد پاسخ نداد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد
  • سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • حمایت ساواک از حسینیه ارشاد؟!
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • آزادی ۶ زندانی جرایم غیرعمد توسط هیئات کاشان
  • خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد